Kul spel med chatt online!

Gratis bingo online

Så tidigt som 60-talet kom ett spel till Sverige som skulle ta oss med storm. Vi talar om spelet bingo som du säkert har spelat någon gån. Detta då det spelas överallt och är väldigt populärt. Att spela bingo började som ett sätt att dra in pengar till klubbar och liknande för att sen gå till olika bingohallar som öppnades runt om i hela landet på flera orter och intresset var enormt. Efter några år så kom det en avmattning och tv4 öppnade bingolotto med loket och det var en hysteri som aldrig förr. Idag så lever bingo kvar och är större än någonsi, men har även flyttat ut på internet. Idag så spelar man hellre bingo på nätet eftersom det är lättare och även roligare. Det beror så klart på att det finns flera olika typer att välja mellan som 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo.  Det är också enkelt att börja spela bingo online eftersom du gör det från ditt hem och det enda som du behöver är en dator med en internetuppkoppling.

Om du har spelat bingo tidigare så är det klassisk bingo som du har spelat tidigare eftersom det är den mest vanliga varianten. Du har din bingobricka med nummer i ett rutmönster med texten BINGO högst uppe och du skall ha fem nummer i rad av utrop för att du skall få bingo. Utropen görs som ” Gustav 64” och då markerar du 64 under bokstaven G, men det gäller att hänga men för att tempot är ganska högt. Att spela bingo online fungerar exakt på samma sätt, men du spelar direkt på skärmen istället och du har även tillexempel variantbingo som du kan spela på online. Den enda skillnaden är att du kan vinna genom att ha fem nummer lodrätt, vågrätt eller diagonalt och det ger oss som spelar större chans till vinst.

Mönsterbingo är en av de populäraste varianterna av bingo online där du skall ha ett mönster istället för en rad av fem nummer. Din bingobricka har ett mönster som kan vara allt ifrån en blomma till en bil eller penna som exempel. Utrop sker och när hela mönstret på din bingobricka är ifylld så har du fått bingo. Det går också att spela gratis bingo online utan att registrera sig om man så vill, men det bästa är att registrera sig för att du kommer att få gratis pengar att spela för. Det går också att spela gratis bingo online när man har registrerat sig genom att delta i gratisrummen där det inte kostar något att vara med och satsa men det finns en pott med pengar och vinna. Den är inte så hög som ett vanligt rum men det är bättre än ingenting så klart. Vill du veta mer om chattspel?

När du registrerar dig så får du normalt runt 50 kronor gratis hos de flesta att spela för. Utöver detta får du när du spelar gratis spel utan insättning även en massa olika varianter att välja mellan, så det är bara att börja och ta del av en ny bingo värld.

Få välkomstbonus idag!